Η πιο καλή οικοδέσποινα

Η πιο καλή οικοδέσποινα

Τα καλοκαίρια συνήθως πάω σε νησιά για δουλεία. Δουλεύω σε ξενοδοχεία. Η σεξουαλική μου ζωή ήταν έντονη, θα έλεγα. Ήμουν ανοιχτή και είμαι σε κάθε πρόκληση μέχρι που ήρθα αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη σεξουαλική πρόκληση της ζωής μου.

Ένα καλοκαίρι λοιπόν θα ερχόταν να περάσει μερικές μέρες μαζί μου ο αδερφός μου ο οποίος και μικρότερός μου μόλις είχε τελειώσει το στρατιωτικό του και θα ερχόταν να περάσει το καλοκαίρι μαζί μου μέχρι να αρχίσει να ψάχνει για δουλειά. Νοίκιαζα ένα μικρό σπιτάκι και θα μέναμε μαζί. Ο αδερφός μου λόγω σπουδών πήγε μεγάλος φαντάρος και ήταν κάνα δυο χρόνια μικρότερός μου. Εκείνο τον καιρό έτυχε να είμαι μόνη και περίμενα πως και πώς να συμβεί κάτι καλό και να ξυπνήσει λίγο την ζωή μου. Όλα άρχισαν από την δεύτερη μέρα όταν πήγαμε για μπάνιο.

Ξαφνικά συνειδητοποίησα, όπως έβγαινε από την θάλασσα, με την βερμούδα μαγιό να είναι φουσκωμένη στον επίμαχο σημείο, πως ο αδερφός μου είναι άντρας και μάλιστα από ότι φαινόταν πρέπει να ήταν προικισμένος. Ξαφνικά κάτι μου έκανε κλικ μέσα μου. Όπως είπα, το μυαλό μου ήταν ανοιχτό και στο πρόσωπο του είδα την επόμενη πρόκλησή μου. Ξάπλωσε δίπλα μου στην ξαπλώστρα και άρχισα να τον περιεργάζομαι με τα μάτια σαν άντρα πλέον και όχι σαν αδερφό. Έπρεπε όμως να τσεκάρω μέχρι που μπορούσε να φτάσει και αυτός προτού κάνω κάποια κίνηση και γίνω ξευτίλα. Χρόνο δεν ήξερα πόσο είχα, αλλά τότε δεν μπορούσα να καταλάβω τι κόλλημα θα έτρωγα. Το μυαλό μου τριγύριζε γύρω απ’ αυτόν. Όταν δούλευα ερχόταν σχεδόν πάντα μαζί μου στην ρεσεψιόν. Δεν τον άφηνα να κουνηθεί μονός του, γιατί φοβόμουν μην τον αρπάξει καμιά τουρίστρια και μείνω με την όρεξη. Έπρεπε να κινηθώ.

Άρχισα σιγά να ανοίγω την συζήτηση σε πιο ευαίσθητα θέματα, για να δω που ακριβώς κινείται. Στο σπίτι άρχισα να ντύνομαι όλο και πιο ελαφρά και για να πω την αλήθεια με κοιτούσε, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορεί να κάνει ποτέ μια κίνηση. Είχα σχεδόν απογοητευτεί όταν ένα απογευματάκι ήμασταν στην δουλεία, τότε ήρθε μια κοπέλα που δούλευε εκεί στο ξενοδο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η πιο καλή οικοδέσποινα "

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
229 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η πενηντάρα μάνα του κολλητού

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



Mød forfatter?