Καλοκαιρινό ξέσκισμα

Καλοκαιρινό ξέσκισμα

Είμαι παντρεμένος με τη Λένα οχτώ χρόνια. Η ερωτική μας ζωή ξεκίνησε απλά αλλά γρήγορα φάνηκε ότι θέλαμε και το κάτι άλλο. Οι φαντασιώσεις κατά τη διάρκεια των γαμησιών μας έδιναν κι έπαιρναν. Στο τέλος εστιάστηκαν σε συγκεκριμένες ιστορίες και εικόνες που φάνηκε ότι την κάβλωναν φοβερά. Πάντοτε φανταζόμασταν να την γαμάνε άλλοι τύποι, πουτσαράδες, να την γαμούν άγρια μέχρι που να της δίνουν το μουνί στο χέρι. Εγώ έπαιρνα μέρος σ’ αυτές τις φαντασιώσεις άλλες φορές προετοιμάζοντάς τους, φτιάχνοντάς τους καφέ κι αφήνοντάς τους να γαμηθούν στην ησυχία τους κι άλλες φορέ παίρνοντας κι εγώ μέρος. Αυτό φαίνεται ότι την ερέθιζε πολύ. Να βρίσκομαι κι εγώ εκεί, να πιάνω το καβλί του ξένου, να της γλύφω το μουνί και να το χώνω μέσα της. Και μετά, όταν αυτός θα έχυνε, εγώ, σαν υποτακτικός σκλάβος, να παίρνω την πούτσα του στο στόμα μου και να την καθαρίζω. Είχαμε αγοράσει και μια σειρά από πλαστικούς πούτσους, έχωνε έναν στο μουνί της και φώναζε καθώς εγώ τριβόμουν στα μπούτια της και της έγλυφα τις ρόγες:

- Γάμα με, πουτσαρά μου. Γάμα με πουτσαρά μου, κι άσε τον άντρα μου τον πούστη να μας βλέπει και να μαλακίζεται.

Τέτοια έλεγε που με άναβαν και με δυσκολία συγκρατιόμουν να μη χύσω αμέσως πάνω στα μπούτια της. Κι όταν έχυνε με την ψολάρα μέσα της, μου την έδινε στο στόμα να την γλύψω.

- Πάρτην πουστάρα στο στόμα σου και καθάρισέ την. Είδες πώς γαμάνε οι πουτσαράδες; Έλα κι εσύ τώρα να γλύψεις τα χύσια μας και να το φχαριστηθείς.

Και μου έχωνε τον πλαστικό στο στόμα καθώς έπεφτε πάνω μου κι άρχιζε να με μαλακίζει. Μου κοπανούσε την πούτσα με δύναμη μέχρι που της πλημμύριζα τη χούφτα. Ένιωθε η πουτάνα σαν να την γαμούσε άλλος πραγματικά και έκανε τρελό χύσιμο. Αλλά κι εγώ από την άλλη ένιωθα την πούτσα να με πνίγει, άνοιγα το στόμα μου κι έγλυφα, έγλυφα και φανταζόμουν ότι δεν ήταν μόνο τα δικά της χύσια πάνω στον πλαστικό αλλά και του άγνωστου, φανταστικού γαμιά της.

Όλα αυτά με είχαν ανάψει και πολλές φορές μαλακιζόμουν μόνος μου σκεφτόμενος να γλύφω έναν πούτσο ή -ακό... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Καλοκαιρινό ξέσκισμα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


8min
484 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Και η γυναίκα του στο τρίο

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?