Με τη Σοφία στη παραλία

Με τη Σοφία στη παραλία

Εφέτος το καλοκαίρι ήταν καυτό. Με τη Σοφία είμαστε μαζί στο γραφείο της εταιρείας όπου εργαζόμασταν για τα τελευταία 2 χρόνια. Εγώ 44 εκείνη 38. Εκείνη είχε σοβαρή σχέση - αρραβώνας - με ένα παιδί μάλιστα, που πρόσφατα χάλασε και εγώ ήμουν πάντα διαθέσιμος. Έτσι της την έπεσα μια μέρα του Ιουλίου ζητώντας της να πάμε μαζί για μπάνιο το απόγεμα.

Έτσι και έγινε φτάσαμε στη παραλία στις 6 μετά τη δουλειά. Ακόμα έκανε πολύ ζέστη και τα ρούχα κολλούσαν πάνω μας. Η Σοφία ήταν μια εξαίσιας μιλφάρα πια στα 38 της με μαύρα μακριά ίσια μαλλιά, λευκό δέρμα, μεγάλα βυζιά και έναν πολύ καλό πεταχτό κώλο. Είχε λίγο κοιλίτσα που κυρίως γινόταν εμφανής όταν συνήθως καθόταν αλλά δεν ήταν τίποτε μπροστά στα σαγηνευτικά μεγάλα πράσινα μάτια της.

Καθίσαμε και έστησα την ομπρέλα, στρώσαμε τις πετσέτες μας και έμεινα με το σορτσάκι. Εκείνη με κοίταξε και έβγαλε πρώτα το εφαρμοστό φανελάκι που κάλυπτε της μεγάλες βυζάρες της και έμεινε με το σουτιέν και απο τη τσάντα της έβγαλε το πάνω ΄μέρος του μαγιού της άλλαξε εκεί, το κάτω μέρος όμως δεν μου το έδειξε αφού φόρεσε μια πετσέτα, μου έριξε όμως το χαμόγελο.

Φαινόταν ταλαιπωρημένη απ όλα όσα πέρασε τον τελευταίο καιρό και δεν αργήσαμε μετά τη 1η βουτιά να ξαπλώσουμε πλάι πλάι και να μου εξιστορεί μια απ τα ίδια για τον πρώην της.

Τότε ήταν η ευκαιρία και αφού σιγουρεύτηκα ότι οι διπλά μας είχαν φύγει και μόνο σε μεγάλη πια απόσταση υπήρχαν άτομα! Έτσι κατά της 8,30 που άργησε να σουρουπώνει βάζω το χέρι μου καθώς μου μίλαγε στην πλάτη της και της λίγο το πάνω μέρος του μαγιο και ξέροντας πως πρέπει να με γρήγορος το αρπάζω και το πετώ μακριά. Εκείνη τρομάζει αρχικά αλλά την πλησιάζω και της ψιθυρίζω στο αυτί να κάτσει ακίνητη και να το απολαύσει! Πήγε να γυρίσει αλλά δεν την άφησα και της έγλυψα το λαιμό και το αυτί κάτι που την χαλάρωσε και της άρεσε. Βλέποντας ότι άρχισε να γουστάρει της κατεβάζω το κάτω μέρος του μαγιό ως τα γόνατα και της μπήγω την πούτσα μου μέσα στα καυτά της κωλομέρια προς αναζήτηση του μουνιού της. Ο ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με τη Σοφία στη παραλία"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


2min
446 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป น้องแอนหน้าราม

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



Mød forfatter?