Οικογενειακό

Οικογενειακό

Το σπίτι μας κάπου στην Σαρωνίδα έχει πισίνα , 3 υπνοδωμάτια και μεγάλο κήπο. Ο φράχτης γύρω γύρω μας επιτρέπει να κυκλοφοράμε όπως θέλουμε και να μην μας βλέπει κανείς. Εμείς στην οικογένεια είμαστε απελευθερωμένοι. Ποιοί είμαστε.

Εγώ, ο μπαμπάς δηλαδή, η γυναίκα μου η Ελένη 42 χρονών πού στέκεται πολύ καλά, τι καλά .....τσακίζει πολλές νεωτερές της, και οι 2 κόρες μου, η Αννα και η Μαρία 19 και 17 χρονών αντίστοιχα. Αυτό όμως που συνέβη εκείνη την ημέρα δεν το περίμενα.

Ας ξεκινήσουμε από το Σάββατο βράδυ. Είχαμε πάει η γυναίκα μου και εγώ σε κάποιο φιλικό σπίτι. Ο καιρός πολύ ζεστός,

Ιούλιος βλέπετε ......και την βγάλαμε με πολλές μπύρες και άλλα οινοπνευματώδη μέχρι τις 3 το ξημέρωμα. Ημουν αρκετά ζαλισμένος και πήρα την γυναίκα μου να πάμε πίσω στο σπίτι. Και αυτή είχε πιεί αρκετά. Λίγο πρίν φτάσουμε σπίτι πάρκαρα κάπου απόμερα και αρχίσαμε τα χάδια. Γρήγορα ο πούτσος μου σκλήρυνε και η Ελένη, πρόθυμη πάντα άρχισε να τον γλείφει.Ηξερε τα κόλπα μου και είχα καβλώσει αρκετά. Κόντευα να χύσω όταν κάποια φώτα από άλλο αυτοκίνητο πάρκαραν κοντά μας. Η ελένη σήκωσε το κεφάλι της και ο πούτσος μου έμεινε χωρίς παρέα παραπονεμένος.Εβαλα μπρός και πάτησα γκάζι για να πάμε γρήγορα σπίτι να με αποτελειώσει.

Μπήκαμε σιγά σιγά για να μην ξυπνήσουν οι κόρες μου και χωρίς να ανάψουμε τα φώτα προχωρήσαμε για το δωμάτιό μας.

Ενας θόρυβος με έκανε να γυρίσω να κυτάξω στην μεριά του δωματίου της Αννας. Πλησίασα σκεπτόμενος ότι θα έχει βάλει κάποιον φιλαράκο στο σπίτι. Από την μισάνοιχτη πόρτα είδα το κεφάλι της γεμάτο πάθος και κλειστά τα μάτια . Το στήθος της γυμνό και από την μέση και κάτω σκεπασμένη με ένα σεντόνι. Τα πόδια της ανοιχτά και ένα άλλο σώμα ήταν ανάμεσα στα πόδια της, καλλυμένο από το σεντόνι. Είπα να μπώ να βάλω τις φωνές αλλά με πλησίασε η γυναίκα μου και κύταξε και αυτή. Περίμενα να αντιδράσει αλλά εκείνη γονάτισε και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο μου. Ναι κάβλωνα με την ιδέα ότι κάποιος έγλειφε το μουνί της κόρης μου. Εφταιγε και το στόμα της Ελένης. ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Οικογενειακό "

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
1218 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Με την εύσωμη παλιά συμαθήτρια του

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?