orgia

orgia

Είχα μία παλιά φίλη την Φωτεινή. Ούτε πολύ ψηλή, ούτε πολύ όμορφη, με λίγο ανοιχτή περιφέρεια αλλά καταπληκτικά βυζιά και γνώστρια του τσιμπουκιού όσο λίγες γυναίκες. Αν και είχαμε χωρίσει από το 1980 βρισκόμασταν πότε – πότε για το γνωστό σπορ. Εκείνη την μέρα με παίρνει το πρωί τηλέφωνο στη δουλειά και μου λεει. - Είσαι να πάμε το βράδυ σε έναν φίλο μου το Γιώργο; (παλιός της γκόμενος)

Είναι παντρεμένος αλλά θα λείπει η γυναίκα του και θα είναι στο σπίτι του στην Κηφισιά με την Βάσω την γκόμενα που έχει. Την προηγούμενη εβδομάδα γαμιόμασταν όλο το βράδυ της Παρασκευής οι τρεις μας. Δεν το είχα ξανακάνει αλλά η φυσική περιέργεια και η γνώση του γαμησιού που έκανε με οδήγησαν να πω ναι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στις 7:00 to απόγευμα βρεθήκαμε στο Χαλάνδρι και λίγο μετά συναντήσαμε τον Γιώργο στον Τροχονόμο. Μπροστά αυτός με το αυτοκίνητο και πίσω εμείς με την μηχανή, φτάσαμε σε λίγο στο σπίτι του. Ανοίγει και εμφανίζεται μπροστά μας η Βάσω φορώντας μόνο κυλοτάκι και ένα Τ-shirt. Με φιλάει στο στόμα καθώς και την Φωτεινή και λεει «άντε αργήσατε, από το πρωί γαμιόμαστε με τον Γιώργο και θέλω λίγο αλλαγή» Καθόμαστε στον ένα καναπέ εγώ με την Φωτεινή και στον άλλο οι δυο τους. Από πίσω μας βρισκόταν ένα μπιλιάρδο. (Το σπίτι ήταν τεράστιο.)

Σε μια στιγμή η Φωτεινή σηκώνεται πάει στο μπιλιάρδο ανοίγει την τσάντα της που την είχε αφήσει εκεί, βγάζει μια σακούλα και λεει: Πριν έρθω πήγα στο βιντεάδικο και πήρα μία τσόντα. Να την δούμε; Η πρόταση έγινε αμέσως δεκτή και να που βρισκόμαστε να βλέπουμε διάφορα γαμήσια όλοι μαζί. Κάποια στιγμή η Βάσω λεει «δεν ξεκινάμε να κάνουμε τίποτα;»

Τι ήταν να το πει, η Φωτεινή κατεβάζει αμέσως τη φούστα της βγάζει την μπλούζα και αρχίζει να με ξεκουμπώνει. Σε μισό λεπτό βρίσκεται με τον πούτσο μου στο στόμα της, να μου χαϊδεύει τα αρχίδια, ενώ εγώ κοιτάω τη Βάσω που ο Γιώργος της γλύφει το μουνί. Για κάμποση ώρα το τσιμπούκι συνεχίζεται, εγώ της πιάνω τα βυζιά και προσπαθώ συγχρόνως να της βάλω τα δάχτυλα μου είτε στο μουνί είτε στ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "orgia"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
415 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Στο γραφείο της προϊσταμένης!

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?