Ερωτικά παιχνίδια σε μπαράκι

Ερωτικά παιχνίδια σε μπαράκι

Με την κοπέλα μου τη Γιάννα συζούμε τρία χρόνια. Το σεξ ήταν πάντα πολύ καλό αλλά από καιρό ψάχναμε να κάνουμε πραγματικότητα τις φαντασιώσεις μας. Συζητάμε τακτικά τα πράγματα που θα θέλαμε να κάνουμε και επειδή μεταξύ μας δεν υπάρχει κάτι που δεν έχουμε δοκιμάσει, οι φαντασιώσεις μας περιλαμβάνουν συμμετοχή τρίτων ανδρών και γυναικών. Να σημειώσω ότι δεν έχουμε ταμπού με άτομα του φύλου μας.

Κάποια στιγμή είπαμε να πραγματοποιήσουμε μια από τις φαντασιώσεις μας που ήταν να πάμε σε κάποιο μπαράκι και εκεί να επιτρέψουμε σε κάποιον άγνωστο να φλερτάρει τη Γιάννα και ανάλογα με τις συνθήκες να δούμε που πάει.

Έτσι ένα Σάββατο βράδυ ετοιμαστήκαμε για την έξοδο. Η Γιάννα είναι ψηλή με πολύ καλό κορμί και μαύρα μακριά μαλλιά. Φόρεσε λοιπόν μια φούστα φάκελο που είχε ένα άνοιγμα μέχρι τη μέση και από μέσα μαύρο στρινγκ και κάλτσες. Επάνω φόρεσε ένα πουκάμισο χωρίς σουτιέν(έχει ένα πολύ καλό και στητό στήθος) και ένα σακάκι.

Ξεκινήσαμε για ένα από τα κλαμπ-ελληνάδικο της πόλης. Όταν φτάσαμε γινόταν χαμός. Και οι 3 όροφοι ήταν γεμάτοι κόσμο. Πήγαμε στον τρίτο όροφο και από το κενό στη μέση βλέπαμε τα εκατοντάδες άτομα που ήταν εκεί. Ήταν μισοσκότεινα και βολευτήκαμε σε ένα πάσο στην κολώνα δίπλα στο τοίχο. Η μουσική έπαιζε δυνατά και για να δώσουμε “χώρο” στον επίδοξο τρίτο, εγώ το έπαιζα φίλος της και κρατούσα σχετική απόσταση.

Μετά από λίγο διέκρινα ένα σχετικά ψηλό τύπο να προσπαθεί διακριτικά να βρεθεί όσο γίνεται κοντά της. Το κατάλαβε και εκείνη και κάποια στιγμή έβαλε ένα τσιγάρο στο στόμα της και του ζήτησε με φυσικότητα φωτιά. Εκείνος έσπευσε να της ανάψει και με την ευκαιρία της έπιασε συζήτηση κοιτώντας συνεχώς προς εμένα.

Η Γιάννα του είπε ότι είμαι ένας φίλος απλά και αμέσως ο τύπος ξεθάρρεψε. Της συστήθηκε σαν Κώστας και με αγνόησε πλήρως περνώντας σε λίγο το χέρι του γύρω από τη μέση της. Η Γιάννα δε τον αποθάρρυνε καθόλου (φυσικά) και σε λίγο συζητούσαν σχεδόν κολλημένοι μεταξύ τους. Εγώ στεκόμουν δίπλα τους ακριβώς και είχα καλή θέα στο τι... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ερωτικά παιχνίδια σε μπαράκι"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
222 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Γαμιεμαι για το σπιτι μου No1

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?