Ο ταξιτζής την

Ο ταξιτζής την "ξαλάφρωσε"

Είμαι η Χρύσα 26 χρονών -1,72 - 58 κιλά. Ξανθιά βαμμένη με τεράστια βυζιά (νούμερο 5), ωραίο σωματάκι μα και απίστευτες καύλες τον τελευταίο καιρό αφού είχε να με γαμήσει πούτσος 7 μήνες.

Πριν λίγο καιρό σε ανακάλυψα και σχεδόν όλη την ημέρα διάβαζα τις ιστορίες των φίλων σου από τον υπολογιστή του γραφείου. Ήμουν συνέχεια καυλωμένη και το μουνάκι μου μούσκεμα.....

Έτρεχα στην τουαλέτα και έβαζα χαρτί για να μην γίνω ρεζίλι στους συναδέλφους του γραφείου. Όταν γυρνούσα σπίτι, ξάπλωνα γυμνή στο κρεβάτι έτριβα την κλειτορίδα μου και έγλειφα τις βυζάρες μου. Έχυνα πολύ γρήγορα και αυτό γινόταν 4 με 5 φορές ως το βράδυ.

Πούτσος όμως πουθενά και εγώ είχα πολλές καυλίτσες.....

Φεύγοντας ένα μεσημεράκι από το γραφείο είχα φοβερές καύλες και ήθελα οπωσδήποτε ένα σκληρό πούτσο να με πηδήξει.

Στάθηκα στο δρόμο και έψαχνα για ταξί. Σταμάτησα το πρώτο που βρέθηκε μπροστά μου. Toυ είπα που πηγαίνω και κινήσαμε. Ο οδηγός ήταν γύρω στα 40 με λίγα κιλά παραπάνω, αρκετά εύσωμος και με φατσούλα μέτρια. Έτσι καυλωμένη που ήμουν σκέφτηκα πως δε θα ήταν άσχημα να με γαμήσει ακόμη και αυτός. Φορούσα πουκαμισάκι και με τρόπο άνοιξα ένα ακόμη κουμπί έτσι ώστε να προσέξει τις βυζάρες μου. Το κόλπο έπιασε!!!

Κοιτούσε συνέχεια μέσα από τον καθρέφτη και τον κοιτούσα αδιάντροπα και εγώ. Πήρε την πρωτοβουλία και με ρώτησε το όνομά μου. Χρύσα του λέω, Στάθης απαντά εκείνος. Χαρήκαμε και οι δύο. Τον είδα κάποια στιγμή που έτριψε το πούτσο του και τρελάθηκα. Κοιταζόμασταν μέσα από τον καθρέφτη στο φουλ και μου πετάει ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα γιατί είναι από το πρωί στους δρόμους.

Με ρώτησε τι θα έλεγα να πίναμε ένα καφέ!! Του απάντησα φυσικά ναι και με ρωτάει που θέλω να πάμε! Είμαστε πολύ κοντά στο σπίτι μου είπα, αν θες πάμε εκεί και βέβαια σου υπόσχομαι ότι θα σου επιτρέψω να κάνεις και ένα ντουζάκι να χαλαρώσεις αφού είσαι τόσες ώρες στο δρόμο, με τον όρο ότι δε θα σου πληρώσω τα κόμιστρα της διαδρομής. Χαμογέλασε και συμφώνησε!

Φτάσαμε στο διαμέρισμα μου, του... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Ο ταξιτζής την "ξαλάφρωσε""

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
18/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
325 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Με την κουνιάδα μου

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?