Η αιθέρια ύπαρξη

Η αιθέρια ύπαρξη

Πριν αναφερθώ στη δική μου ιστορία να σου πω ότι είμαι παντρεμένος, 40 χρονών, χωρίς προβλήματα του τύπου, "παραμελημένος" και "σεξουαλικά πεινασμένος".

Θεωρώ ότι ο έρωτας και το σεξ ξεκινάνε απο την καρδιά και την ψυχή και στη συνέχεια κατεβαίνουν χαμηλά.

Μένω στο Ηράκλειο Κρήτης και θα σου περιγράψω μία αληθινή ιστορία που είχαν πριν τέσσερις μήνες.

Σε μία κοινωνική εκδήλωση γνώρισα μιά αιθέρια ύπαρξη. Δεν ήταν η γυναίκα η τρομερά εντυπωσιακή, αλλά απέπνεε μία θηλυκότητα μεθυστική.

Γνωριστήκαμε κουβεντιάσαμε αρκετά... περί ανέμων και υδάτων. Η ώρα είχε πάει 11.30 το βράδυ όταν μου είπε ότι δεν τη συγκινούσε το περιβάλλον και προθυμοποιήθηκα να την πάω στο σπίτι της. Φτάνοντας μου ζήτησε να κατέβω και εγώ για ένα ποτό. Έτσι και έγινε. Βγήκαμε στο σπίτι της και άνοιξε ένα υπέροχο κόκκινο κρασί. Έβαλε μουσική και συνεχίσαμε την κουβέντα.

Χαλαρώσαμε και οι δύο βρεθήκαμε πολύ κοντά και ξαφνικά τα στόματά μας ενώθηκαν. Ήταν μία καταπληκτική στιγμή. Ένα πάθος φοβερό μας είχε κυριεύσει και τους δύο. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και σιγά- σιγά ξεκούμπωσα το πουκάμισο που φορούσε και έλυσα το σουτιέν. Δύο μέτρια αλλά εκπληκτικά στήθη με καυλωμένες ρώγες ήρθαν μπροστά μου. Τις έπαιζα με τη γλώσσα μου και τις δάγκωνα ελαφρά.

Αυτή άρχισε να με απαλλάσει απο τα ρούχα μου. Γδυθήκαμε τελείως και αρχίσαμε ένα τρελό γλύψιμο ο ένας στον άλλο. Κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να παίζω με τη γλώσσα μου την κλειτορίδα της. Σαν να την άγγιξε ηλεκτικό ρεύμα. Ένας εκπληκτικός ήχος άρχισε να βγαίνει απο το στόμα της, που πρόδιδε την απόλυτη ηδονή που ένοιωθε. Το μουνί της ήταν ξυρισμένο, με μιά ελαφριά γραμμούλα προς τα πάνω. Δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα έμεινα να απολαμβάνω απο το υπέροχο "φρούτο" με την απίστευτη μυρωδιά. Την ένοιωσα να χύνει και οι χυμοί της να πλημμυρίζουν το δωμάτιο.

Γύρισε σιγά και άρχισε να με γλύφει. Έφτασε στη ψολή μου την οποία με ένα βασανιστικό τρόπο την έπαιζε με τη γλώσσα. Όταν την έβαλε όλη στο στόμα της ένοιωσα ότι θα εκραγώ. Μετά απο πέντε λεπτά... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η αιθέρια ύπαρξη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
262 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μία πίπα

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?