Ο γιατρός της έσβησε την κάψα

Ο γιατρός της έσβησε την κάψα

Σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη, αλλά συνέχιζα να κρατώ δεσμούς με την πόλη που μεγάλωσα, όπου μένανε ακόμα οι γονείς μου. Ένα Σάββατο που τους επισκέφτηκα, μου είπαν ότι πρέπει να πάω το γατάκι τους στο γιατρό γιατί μάλλον είχε αρπάξει κρύωμα. Η κολλητή μου είχε κι αυτή γάτο, οπότε τη ρώτησα σε ποιον κτηνίατρο τον πάει. Μου είπε πού είναι το ιατρείο, παίρνω λοιπόν το ζωντανό στο καλαθάκι του και πάω. Επειδή ήταν Σάββατο πρωί και θα πήγαινα για καφέ μετά, ήμουν ντυμένη και κατάλληλα, μακιγιαρισμένη, χτενισμένη, περιποιημένη αν μη τι άλλο.

Ανοίγω την πόρτα του ιατρείου, και τον βλέπω. Ίσως ήταν η άσπρη ρόμπα, ίσως το βλέμμα του - είχε την ωριμότητα του 35άρη επιστήμονα - η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν "Ωχ". Κατάλαβα αμέσως ότι θα είχαμε ιστορίες με τον γιατρό. Αρχίζει να εξετάζει τον γάτο, και βλέπω τη βέρα. "Λεπτομέρειες" σκέφτηκα, καθώς ήταν ένα θέμα που δεν με απασχόλησε ποτέ, ίσα - ίσα, με εξιτάριζε. Ο γιατρός ήταν πάααρα πολύ τυπικός, αλλά δεν πτοήθηκα, άντρας ήταν στο κάτω � κάτω, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα να ρίξω έναν στο κρεβάτι μου.

Μεσοβδόμαδα, του τηλεφώνησα από τη Θεσσαλονίκη, για να ρωτήσω δήθεν κάτι για το γάτο. Ήταν ιδιαίτερα φιλικός και ζήτησε το τηλέφωνό μου για να με πάρει την επομένη να μάθει για την εξέλιξη. Με πήρε λοιπόν, και όταν τελειώσαμε τα περί γατιού, μου λέει: Σκέφτομαι να κατέβω Θεσσαλονίκη μέσα στη βδομάδα για ένα σεμινάριο . Θέλεις να πάμε για κανέναν καφέ?� (την πρόφαση για το σεμινάριο, όποιος την πίστεψε... την πίστεψε).

Τα είπα στην κολλητή μου και έμεινε σοκαρισμένη, γιατί όλη η πόλη έλεγε για το πόσο σεμνός και μετρημένος είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ήρθε λοιπόν μετά από 2-3 μέρες στη Θεσσαλονίκη και με πήρε στο κινητό όταν έφτασε κάτω από το σπίτι που νοίκιαζα. Μου είπε να κατέβω αλλά (φυσικά) του είπα ότι δεν είμαι έτοιμη ακόμα, αν θέλει να ανέβει για λίγο πάνω. Μιας και έμενα μόνη, δεν είχα πρόβλημα συγκατοίκων. Ανέβηκε λοιπόν, του βάζω κι ένα ποτάκι, και πες-πες πέρασε μια ώρα. Δεν του την έπεσα φυσικά, το έπαιζα κυρία, α... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ο γιατρός της έσβησε την κάψα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
244 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป αυτα και αλλα

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?