Παρτυ με ουζα στις σποραδες

Παρτυ με ουζα στις σποραδες

Θα πρέπει να σας πω ότι η ιστορία μας είναι 100% αληθινή. Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε πάει για weekend με τη γυναίκα μου τη Νίνα στη Σκιάθο ένα από τα ωραιότερα Ελληνικά νησιά, όπως κάνουμε συνήθως αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά..!

Ένα βράδυ βγήκαμε σε ένα κλαμπάκι για ποτό μαζί και με ένα γνωστό μας κάτοικο του νησιού το Στέργιο που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν και προθυμοποιήθηκε να μας ξεναγήσει στη νυχτερινή ζωή του νησιού. Η Νίνα μου φόραγε ένα αρκετά αποκαλυπτικό φουστανάκι που άφηνε αρκετά από το ηλιοκαμένο λεπτό κορμί της σε κοινή θέα, και μπορώ να πω πως αν και μικροκαμωμένη έχει όμορφο πλούσιο στήθος και καυλιάρικα λεπτά πόδια. Συγκέντρωνε αρκετά αντρικά βλέμματα πάνω της που σίγουρα την έγδυναν με τα μάτια και την φαντάζονταν να την παίρνουν κάπου στα όρθια μιας κι η κορμοστασιά της βολεύει για κάτι τέτοιο! Τα ποτά και τα σφηνάκια έρεαν άφθονα και ανάλογα και το κέφι, το κλίμα ήταν αρκετά ερωτικό και είναι λογικό με τόσες ηλιοκαμένες παρουσίες τριγύρω που σε καύλωναν αφάνταστα..

Όπως προανέφερα ο Στέργιος ήταν γνωστός μας με τον οποίο όμως ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές απλά και μόνο μια γνωριμία. Τον γνωρίσαμε παλαιότερα όταν νοικίαζαμε σε αυτόν διαμέρισμα. Τώρα διατηρούσε και κατάστημα ρούχων κι είχε αυξήσει τις δραστηριότητες του στο νησί. Συζητώντας και στη πορεία της βραδιάς βρήκαμε αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ μας. Ο Στέργιος, παλιό καμάκι, είναι άτομο χωρίς αναστολές και ταμπού όπως θέλω να πιστεύω είμαι κι εγώ σε αντίθεση με τη Νίνα και το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που θέλουν να το παίζουν χαμηλών τόνων.

Κάποια στιγμή τον βλέπω να χαζεύει τα ηλιοκαμένα μπούτια της γυναίκας μου η οποία όπως καθότανε στο σκαμπό έδειχνε κατά λάθος και λίγο από το στρινγκάκι της. Κάτι τέτοιο πολύ το γουστάρω να φοράει δηλαδή τέτοια εσώρουχα και της έκανε ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο που φυσικά εκείνη το χάρηκε.

Εμείς με τον Στέργιο έχουμε πιάσει διακριτικά κουβέντα για παρτούζες sex και τα συναφή κι έχουμε αρχίσει να ανάβουμε. Κάποια στι... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Παρτυ με ουζα στις σποραδες"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

6min
321 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η μικρή oλλανδέζα

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?