Ερωτικά παιχνίδια και έντονα γαμήσια με την

Ερωτικά παιχνίδια και έντονα γαμήσια με την

Ένα απόγευμα μετά τη δουλειά, πριν επιστρέψω στο σπίτι πέρασα από το super market. Αφού έκανα τα ψώνια μου, πήγα στο parking για να φύγω όπου και διαπίστωσα πως το δικό μου αλλά και ένα άλλο αυτοκίνητο τα είχε κλείσει κάποιο τρίτο αυτοκίνητο. Περίμενα υπομονετικά μιας και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ο οδηγός του άλλου κλεισμένου αυτοκινήτου ήρθε και άρχισε αμέσως την γκρίνια.. λες και θα κατάφερνε τίποτα με αυτό! Ήταν μια ώριμη γυναίκα μα καθόλου, καθόλου γοητευτική ή ακόμα και συμπαθής! Με λένε Δημήτρη και όπως έχω πει και σε άλλη ιστορία μου, οι ώριμες γυναίκες είναι το πάθος μου. Αλλά φυσικά η ηλικία δεν φτάνει… η εμφάνιση όπως και η προσωπικότητα είναι που κάνουν μια γυναίκα ερωτική. Και η συγκεκριμένη με την συμπεριφορά της απλά ήταν κουραστική. Περιμέναμε κανένα τέταρτο στη διάρκεια του οποίου αφού εγώ δεν έδινα σημασία αυτή γκρίνιαζε ουσιαστικά μόνη της και φόρτωνε όλο και περισσότερο!

Κάποια στιγμή ήρθε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που μας είχε κλείσει. Ήταν μια γυναίκα η οποία φανερά αμήχανη ζήτησε συγνώμη και από τους δυο μας για το λάθος της. Η άλλη άρχισε τα έντονα παράπονα με αγενή και προκλητικό τρόπο φανερά ψάχνοντας καυγά. Η άλλη ήταν ήρεμη και πολύ απολογητική και φανερά σε πολύ δύσκολη θέση. Για να μην συνεχιστεί αυτό μπήκα στη κουβέντα και είπα: «Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο.. μια άτυχη και ακούσια στιγμή ήταν και σίγουρα δεν έγινε και τίποτα κακό». Η γκρινιάρα μπήκε στο αμάξι της και έφυγε μουρμουρίζοντας.

Η άλλη μου λέει: «Ευχαριστώ πολύ. Συγνώμη για την αναστάτωση αλλά πραγματικά πάρκαρα πολύ αφηρημένη.. δικό μου το λάθος»

«Δεν πειράζει .. αυτά συμβαίνουν.. το θέμα είναι να μην τύχεις σε γκρινιάρηδες» της απαντώ γελώντας.

«Είδες? Έψαχνε καυγά.. μια λάθος κουβέντα να της έλεγα και θα γινόταν χαμός! Αλλά με έσωσες!»

«Δεν μπορώ ούτε τους καυγάδες ούτε τα νεύρα» της λέω «Άλλωστε όση ώρα περιμέναμε χάζευα το αυτοκίνητο σου.. πολύ ωραίο» συμπληρώνω. Αυτό που δεν είπα ήταν ότι όση ώρα μιλούσαμε, χάζευα της ίδια. ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ερωτικά παιχνίδια και έντονα γαμήσια με την "

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

14min
1153 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μυριζοντας τα ποδια της ελενας

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?