Με την πελάτισσα του

Με την πελάτισσα του

Δουλεύω σε ένα χώρο οπού έρχομαι καθημερινά σε επαφή με παρά πολλούς ανθρώπους όλων των φύλων και ηλικιών. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο εντυπωσιακότερος άνδρας του κόσμου, αλλά έχω και εγώ τα χαρίσματά μου.

1,86 ύψος, 80 κιλά γαλάζια ματιά, καστανά κοντά μαλλιά, και ίσως αυτά τράβηξαν την πελάτισσα ώστε να μου δώσει λίγο περισσότερη σημασία από την κανονική.

Εγώ λόγω κατάστασης (αρραβωνιασμένος) δίσταζα, αλλά η εμφάνιση της (1.65, κορμάρα λόγω ρυθμικής και βόλεϊ, απίστευτο τσουποτο κωλαράκι που έκανε όλους όσους την έβλεπαν να καρφώνονται πάνω του, δυο μεγάλα εκφραστικά μελί ματιά και κόκκινο μαλλί) και ο τρόπος που με πλησίασε με έκαναν να υποκύψω.

Ξεκινήσαμε με SMS άκρως αισθησιακά και καυλωτικά, συνεχίσαμε με ΜΜS και όταν πλέον δεν αντέχαμε άλλο, και βρήκα και εγώ τρόπο να ξεφύγω συνέβη το μοιραίο.

Συναντηθήκαμε ένα απόγευμα μετά την δουλειά και πήγαμε κατευθείαν σε ξενοδοχείο . Είμαστε τόσο καυλωμένοι που έχουμε ξεκινήσει κα γλωσσοφιλα και τα χαμουρεματα από το ασανσέρ. Μπαίνοντας στο δωμάτιο την πιάνω απαλά από το πρόσωπο και κολλάω τα χείλη μου στα δικά της προσπαθώντας να είμαι όσο τον δυνατόν πιο τρυφερός. Κολλάει το κορμί της πάνω μου και την αισθάνομαι να τρέμει.

Έχεις άγχος της λέω:

Εσύ δεν έχεις; μου απαντάει

Έχω!

Γιατί:

Γιατί θέλω όσο τίποτα να σε ικανοποιήσω.

Αυτό ήτανε με. Με πετάει στο κρεβάτι και ανεβαίνει από πάνω μου. Ακουμπάει το μουνάκι της πάνω στο πούτσο μου που έχει αρχίσει να παίρνει την ανιούσα και με φιλάει σε όλο το πρόσωπο. Αρχίζω να της χαιδευω το κωλαράκι ενώ εκείνη κουνιέται πάνω μου. Με μια απότομη κίνηση της βγάζω την μπλούζα και της ξεκουμπώνω το σουτιέν και επιτέλους έχω τα βυζάκια της στο στόμα μου.

Την νιώθω να βαριανασαίνει και να τρέμει από καβλα. Συνεχίζω το γλείψιμο και το δάγκωμα στις ρώγες που έχουν γίνει πέτρα από την καβλα όταν ξαφνικά με σταματάει και αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο. Με γλείφει παντού στο λαιμό, στο στήθος στη κοιλιά ενώ με το χέρι της παίζει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι.... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με την πελάτισσα του"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
356 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η κλειδοκράτορας 2ο μέρος

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?