Μαρία έμεινε απολύτως ικανοποιημένη

Μαρία έμεινε απολύτως ικανοποιημένη

Με λένε Μαρία, και πριν από λίγο καιρό, είχα βάλει μια αγγελία στο σαιτ του Ευταξία. Έγραφα: γεια σας, με λένε Μαρία, είμαι 25 χρόνων και είμαι ένα καυλιάρικο μωρό που της αρέσει να περνάει καλά. Είμαι αδύνατη με ωραίο σώμα και μεγάλο στήθος (75d). Ψάχνω για άντρες, για τρελές νύχτες. Δεν θέλω ούτε σχέσεις ούτε τίποτα. Ελευθέρα πράγματα. Θέλω να με γαμήσεις τρελά, να ξεσκιστούμε και να με κάνεις να φωνάζω από καύλα. Είμαι πολύ απελευθερωμένο άτομο και δεν κολλάω πουθενά. Θέλω να είμαι το πουτανακι σου, να με βρίζεις και να με ξεσκίζεις τρελά μέχρι τελικής πτώσεως. Στείλε μου μειλ, γράψε μου τι θέλεις να μου κάνεις και να σου κάνω, ποια είναι η φαντασίωση σου. Θα απαντήσω σε όλα τα καυλωτικά μηνύματα. . Είμαι από Αθήνα. Αν έχεις φώτο με το εργαλείο σου, γιατί αυτό με ενδιαφέρει, στείλε μου. Η ηλικία δεν με ενδιαφέρει.

Αυτό που σκεφτόμουν όταν έγραφα την αγγελία, ήταν να γνωρίσω κάποιον, η κάποιους με τους οποίους η σχέση δεν θα είχε όλα αυτά που μια κοπέλα κρύβει όταν γνωρίζει έναν άντρα σε ένα μπαράκι η αλλού. Εξηγούμαι: όταν γνωρίσω έναν άντρα και έρθει η στιγμή του κρεβατιού, δύσκολα κάνεις αφήνεται τελείως καθότι δεν ξέρει τι έχεις στο μυαλό σου. Έτσι, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα απλό γαμήσι, υπάρχει μια υποκρισία τρυφερότητας, η ενδιαφέροντος. Για μένα, ο σεβασμός δεν έγκειται σε αυτή την υποκρισία, οπότε ψάχνω για άντρες με τους οποίους τα πράγματα είναι από την αρχή ξεκάθαρα.

Τελοσπαντων, αφού έστειλα την αγγελία, από την άλλη μέρα κιόλας η ανταπόκριση ήταν τρελή. Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα, γραμμένα το καθένα με άλλο στυλ. Δεν σας κρύβω ότι ορισμένα μηνύματα ήταν τόσο καυλωτικά, που χάιδευα μόνη μου το υγρό μουνάκι μου την ώρα που τα διάβαζα και τρελαινόμουν.

Ένα από αυτά τα μηνύματα μου τράβηξε την προσοχή: αυτά που έγραφε ήταν ακριβώς αυτά που έψαχνα: έναν άντρα να γαμάει δυνατά, όχι όμως βίαια, αλλά στα χέρια του οποίου θα ήμουν ένα πουτανακι με στόχο να περάσουμε τρελές στιγμές γαμησιού. Η περιγραφή της εμφανισης του μου άρεσε, είχε μεγάλο πο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μαρία έμεινε απολύτως ικανοποιημένη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
257 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Στο πόρτο χέλι με δυο θεικές υπάρξεις

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?